fbpx

Idag blir det ett inlägg som inte alls handlar om mat. Jag tänkte nämligen skriva om vilka podcasts jag lyssnar på. Eller i alla fall en del av de. För jag lyssnar på minst lika många till men idag har jag valt att skriva om dessa. Det är en salig blandning med allt från träning, mat, ekonomi, relationer och annat smått och gott. Jag lyssnar på podcasts ibland när jag lagar mat men framför allt när jag är ute på promenader. Älskar att gå ut med barnvagnen och gå en hurtig powerwalk med Noel som sover i vagnen och en bra podcast i öronen. Ljuvligt! Så här kommer några av mina favoriter.

podcasts

Fredagspodden
En gammal goding med Hanna Widell och Amanda Schulman. De bjuder på sig själva och pratar om sig själva, aktuella ämnen, känslor, barn, relationer och allt annat som hör livet till. Jag har lyssnat från start och det är den podden jag längtar mest efter varje vecka.

We are Influencers
Föredetta Bloggbusiness. Linda Hörnfeldt (LaLinda) som driver Influencers of Sweden (tidigare Better Bloggers) intervjuar influencers och det bjuds på tips, erfarenheter och mycket tänkvärt inom branschen. Inspiration och så mycket pepp!

En economistas podcast
Isabella Löwengrip (Blondinbella) och Pingis Hadenius pratar om ekonomi. Allt från pension, aktier, fonder, barnspar, månadsbudget, familjeekonomi och mycket annat. Ekonomi på ett lättförståeligt vis.

Adam och Kompani
Adam Alsings podcast som han har med Daniel Breitholtz och numera Vanessa Falk. Aktuellt, underhållande, bjussigt och intressanta reflektioner. Lyssnar på denna alltid lite småleende.

Matsamtalet
Johan Hedberg (Matgeek) och Sigrid Barany pratar om mat och allt som rör mat. De är rappa och underhållande!

Relationspodden med Bingo och Katrin
När Bingo Rimér och Katrin Zytomierska var tillsammans startade de denna podd och sen slutade de. Men nu har de börjat igen trots att de har separerat och deras diskussioner är intressanta och men blir fascinerad av hur olika två människor kan tänka om relationer. Svarar på frågor som skickas in.

Träningspodden med Jessica och Lofsan
Jessica Almenäs och Lovisa ”Lofsan” Sandström pratar om träning, träning och åter träning! Lofsan jobbar som PT och drivet ett gym och Jessica är en duktig amatör. Det är inspirerande och de pratar om olika träningsformer och ger råd och tips. Mycket bra pepp i öronen på löprundan!

Vattnet går
Nina Campioni intervjuar personer och pratar om graviditet och förlossning och det kan jag aldrig få nog av. Lyssnade redan innan jag var gravid och jag bara älskar det! Förlossningsberättelser är underbart <3

Wahlgren och Wistam
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam pratar om allt möjligt – högt och lågt – och det är roligt! Mycket skratt, pinsamheter och härliga diskussioner.

Vad fan håller jag på med?
En ny podcast om entreprenörsskap med Linda Hörnfeldt och Alexandra Bylund. Har bara lyssnat på två avsnitt hittills men den känns helt rätt för mig som är ny inom företagande och jag tror denna podcast kan ge mycket bra råd och tips.

3 svar

    Mentions

  • 💬 Podcasttips - mat och livsstil! • SandraCallermo.se

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b