fbpx

Söndagmorgon, snön faller utanför fönstret, jag har ätit en förfrukost bestående av fil med kanel och en stor kopp te och Mila somnade nyss bredvid mig. Jag bloggar och fixar. Kollar på dagens ToDo och försöker hitta en balans av dagens fix och familjemys. Ikväll ska vi på middag hos fina vänner och jag älskar att ha det att se fram emot <3 Här kommer dagens söndagslista!

Veckans mående

Den här veckan har jag mått bra. Jag har varit mycket glad och pigg och jag har fått energi av härliga möten.

Veckans tips

Jag har ju tipsar om Klimatklubben tidigare men jag känner att jag måste berätta mer om det. Det är Maria, Emma och Johanna som har dragit igång det och förutom Instagram så finns en fantastisk grupp på Facebook där medlemmarna delar med sig av massor av grymma tips. Enkla saker man själv kan göra för att bli mer klimatsmart. Appar man kan använda, event man kan gå på, mängder av tips och artiklar att läsa. Jag blir så inspirerad och tycker det här är ett så bra initiativ! Heja heja 😀

Veckans klimatsmarta tips

I och med peppen från Klimatklubben så tänkte jag börja med denna nya kategori i söndagslistan. Mitt första tips blir appen Karma. Där kan man köpa mat från restauranger och caféer som annars skulle slängas till ett mycket förmånligt pris. Du kan följa ställen som ligger i närheten och så får du notis i appen när de har mat till försäljning. Ladda hem appen och testa vettja!

Veckans pepp

Blev intervjuad i onsdags. Det var en fin vän som jag inte träffat på länge som hörde av sig och ville intervjua mig över en lunch. Det var så kul och resultatet får ni se om någon vecka. Jag ska hålla er uppdaterade!

Lunch på Paolo Robertos restaurang Pane Fresco. Mycket gott!

Veckans utflykt

Jag och Mila åkte till Enköping i fredags. Vi skulle träffa en ny vän och äta lunch. Så jag lämnade Noel hos mamma och så åkte vi. Mila somnade direkt och jag satte på podd i bilen. Älskar att åka bil och lyssna på podd och bara vara. Väl framme i Enköping gick jag till restaurangen och hade en supermysig lunch. Det kommer ett eget inlägg om det i veckan.

Veckans träning

Jag har tränat tre gånger den här veckan. Yeeeey! Mitt mål är att få till just tre gånger så jag känner mig så nöjd.

Veckans mest gillade bild

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b