fbpx
Idag är det min födelsedag, GRATTIS till mig 😀 Hade ju fest förra helgen och igår hade vi födelsedagsmiddag hemma hos mamma så det känns som jag redan har firat ordentligt. Om en liten stund sätter vi oss i bilen mot Åre så större delen av födelsedagen blir det bilåkning men när vi kommer fram ska vi ut och äta på en restaurang där vi bokat bord. Ska bli toppenmysigt att fira med Davids familj och så Lotta såklart. Och från imorgon blir det skidåkning en vecka framåt, härligt! Har förberett några inlägg så får vi se om jag får möjlighet att lägga upp nå mer när vi är där. 
 
Examensfirande i Turkiet för ett år sedan! Ja, jag gillar att bli firad och få paket 😉
Men förutom min födelsedag är det även lakritsens dag idag. Jag har inte hunnit med att göra något nytt recept med lakrits men har ett och annat här på bloggen så jag tänkte samla ihop lakritsrecept här, varsågoda!
 

 

 

Inga svar än

  1. Kicki

    Grattis världens finaste o bästa Sandra på din dag <3 Hoppas du får det toppenmysigt 🙂 Kramar i massor

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b