En veckas tystnad här på bloggen. Jag skyller allt på renovering och flytt. För numera bor vi i hus! Igår sov vi här första natten och det är så mysigt. Mycket är upplockat men en hel del kartonger återstår. Så vecka har helt enkelt gått till att packa, renovera, städa, fixa, göra ärenden, bygga möbler, flytta, packa upp och annat smått och gott. Än så länge har vi inte heller något internet i huset så blir nog lugnt ett tag till men jag ska se vad jag får ihop.

Så med anledning av detta har jag inte hunnit laga något vegetariskt recept. Senaste veckorna har vi ätit pasta med köttbullar som går snabbt att värma i micron. Så jag bestämde mig för att bjuda er på 4 vegetariska favoritrecept som jag publicerat i bloggen tidigare. Varsågoda!

Morotsbollar med quinoa och grönkålssallad

Morotsbollar med quinoa och grönkålssallad

Halloumigryta med aubergine och svarta bönor Gnocchi caprese

Halloumigryta med aubergine och svarta bönor | Gnocchi caprese

Vegetarisk flygande jakob med blomkål

Vegetarisk flygande Jakob med blomkål

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b