fbpx

Pumpa pumpa pumpa! Senaste veckan har det varit mycket recept med pumpa i mitt flöde på Instagram. Alla (inte riktigt men nästan) verkar laga massa goda middagar, vända ihop smarriga bakverk, piffiga frukostar och allt möjligt. Och jag tänkte att jag jag inte lagar så mycket med pumpa men att jag borde göra det med. Våga testa nytt och utforska lite. Förra året vid ungefär samma tidpunkt (en dag skillnad faktiskt) la jag upp det här inlägget med mina 6 pumparecept. Spana in det vettja!

Recept med pumpa

Men sen dess har jag ju faktiskt lagat en del gottigheter med pumpa. En favorit är att göra pumpaplåt men även att ha det i grytor och curryrätter. Den blir liksom smakrik, krämig och alldeles ljuvlig tycker jag. Så här nedan hittar ni t ex linscurry, shakshuka och hasselbackspumpa (!!!).

Hoppas ni hittar något nytt recept med pumpa som ni vill testa.

Pumpaplåt med grönkål, granatäpple och getost

Pumpaplåt med grönkål, granatäpple och getost

Shakshuka med pumpa och spenat

Shakshuka med pumpa och spenat

Linscurry med pumpa

Linscurry med pumpa

Hasselbackspumpa

Hasselbackspumpa som serveras med sparris och getostsallad

Vegetarisk curry med pumpa och broccoli

Vegetarisk curry med pumpa och broccoli

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b