fbpx

Senaste tiden har jag svårt att hitta tid för bloggen. Ny termin, nya rutiner och annorlunda tider. Hemmajobb, permittering och förskola. Det går galant och vi har en rätt enkel vardag där vi har möjlighet att låta barnen ha korta dagar på förskolan eftersom jag fortfarande är permitterad. Men det är svårt att kombinera tid med barnen och bloggen så då har det blivit lite färre inlägg här. Men nu kände jag att det var dags för något annat än ett recept så jag tänkte skriva ihop 8 punkter om min höst. Nu kör vi!

1. Jag ska börja yoga!

Jag kör ju hemmaträning nu eftersom det passar mig bra och då är det lätt att fastna i samma träningspass. Så nu ska jag utmana mig och börja yoga. Minst ett pass i veckan är mitt mål!

2. Fortsatt hemmakontor

Som det ser ut nu så kommer jag att jobba hemma tills vidare och det är såklart lite tråkigt att inte vara med kollegorna men ja måste erkänna att jag trivs att jobba hemma. Ingen restid och skönt att kunna slänga in en tvätt på lunchen och laga en snabb lunch istället för att ta en matlåda.

3. Antiinflammatorisk kost

Jag fortsätter äta majoriteten antiinflammatorisk kost då jag mår bra av det. Utesluter gluten, äter mindre mjölkprodukter och socker och mycket grönsaker. Äter alltmer sällan rött kött. Prioriterar vegetariskt och fisk och ibland kyckling.

4. Meditation!

Jag ska utmana mig själv att testa på meditation. Det är svårt och jag vet inte riktigt vad jag vill uppnå men ser fram emot att utmana mig själv, hitta ett inre lugn och lära mig någonting nytt.

5. Eksemproblematiken fortsätter..

Jag har nu varit hos en ny hudläkare samt börjat med ett nytt tillskott. Fortsättning följer..

6. Mer dejter!

I våras hade jag och David bestämt att försöka dejta en gång i månaden men sen kom Corona och vi avbokade det vi bestämt.. Men nu tänker jag att vi ska försöka få till det på ett hållbart sätt ändå. Så viktigt med tid bara vi två!

7. Tacksamhetsdagbok

Jag ska börja skriva tacksamhetsdagbok. Ta några minuter per dag för att skriva ner tankar om vad jag är tacksam för och andra tankar som är sköna att skriva av sig. Det ska bli spännande att se hur det känns.

8. Mer ljudböcker

Jag vill lära mig nya saker och har verkligen fastnat för ljudböcker. På önskelistan står bland annat Hälsa på recept, Kimchi och Kombucha samt Allt som var mitt.

Det var allt för idag! Hoppas ni får en fin onsdag 🙂

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b