I lördags var det fest hemma hos mamma och Staffan. Det var magiskt! Vi firade mig i efterskott (fyllde 30 i april) och det var så otroligt roligt. Vilken fest!

När vi började planera festen spånade vi på tema och vad vi skulle göra för att ha en röd tråd genom kvällen. Jag själv kan tycka att maskerad är lite jobbigt om det kräver för mycket men enklare teman som skapar ett sammanhang och är enkelt att fixa tycker jag är kul. Efter mycket om och men bestämde vi oss för 80-talstema. Då kunde dukning, drinkar, maten, klädsel, musik, efterrätt bindas ihop! Dessutom är jag ju född på 80-talet.

Min mamma är en helt otrolig festfixare så hon gick banans och köpte pynt, accessoarer, engångsgrejjer och allt man kan tänka sig. Vi körde på klassiska 80-tals drinkar och på menyn stod det rostbiff, kassler, potatissallad, cornichoner, syltlök och rostad lök. Och så baguette, smör och ostar förstås. Musiken var såklart 80-tals hits och till efterrätt bjöd vi på marängswiss och hotshots. Oj vilket kalas det blev!

Här får ni lite bilder från kvällen. Luta dig tillbaka och njuuut!

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b