Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera och Bodystore

Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg här. Jag har helt enkelt tagit lite semester och fokuserat på att dela med mig på Instagram istället. Men nu kände jag att det var dags fr ett nytt recept. Och jag har skapat och fotat en hel del nya recept i sommar för mat är ju livet och det finns mycket gott att njuta av på sommaren. En av de sakerna är vattenmelon och idag ska ni få ta del av en acaibowl med vattenmelon.

När jag gör acaibowl försöker jag ha allting/majoriteten fryst så den blir sådär krämig och god. Så tar jag lite olika frukter och bär och mixar ihop mer acaipulver och liiite vätska. Man får ha lite tålamod och om din blender inte klarar alla frysta ingredienser kan du såklart tina de lite i micron först eller använda färska. Kommer bli lika gott men inte samma tjocklek. Sen toppar jag allt med lite jordnötssmör, granola och färska bär. Visst blir man glad av att titta på den? Och sååå god! Om du vill ha fler recept på acaibowls kan du scrolla längst ner i inlägget 🙂

Den blender jag har är denna från Bosch och den är grym! När jag gör min gröna smoothie på morgonen har jag i hel ingefära samt frysta spelat i puckar samt frysta ärtor och den blir slät i ett nafs. Grym!

Acaibowl med vattenmelon

Acaibowl med vattenmelon (1 port)

Ingredienser
100 g vattenmelon
100 g frysta blåbär
100 g frysta jordgubbar
0,5 banan
0,5 msk acaipulver

Jordgubbar
Blåbär
Jordnötssmör
Granola

Gör såhär
Lägg vattenmelon (utan skal), blåbär, jordgubbar, banan och acaipulver i en blender och mixa slätt. Lägg i en skål och toppa med jordgubbar, blåbär, jordnötssmör och granola.

Acaibowl med vattenmelon


Fler recept på acaibowl:

Acaibowl med hallon och jordnötssmör

Nyttig acaibowl för tarmfloran

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b