Äggröra och bacon lagar vi ibland till helgfrukost. När jag jobbar brukar jag aldrig orka laga varm frukost utan då blir det antingen mackor, yoghurt eller havregrynsgröt i micron. Men nu när jag är mammaledig så lägger jag gärna lite extra tid på frukosten. Missförstå mig rätt, äggröran går ju rätt snabbt men det är det där med flera moment och saker att diska som inte funkar annars till vardags. Sen tycker jag äggröra är så gott men lite tråkigt som den är i längden. Så här har jag smaksatt äggröran med fetaost och grön curry och det blev riktigt gott! Jag serverade min med lite skinka och tomater.
Äggröra med fetaost och grön curry (1 port)
Ingredienser
2 ägg
3 msk grädde
1 tsk grön currypasta
En klick smör
50 g fetaost
Gräslök
Gör såhär
Vispa ihop ägg, grädde och currypasta. Krydda med salt och svartpeppar. Hetta upp en rejäl klick smör i en kastrull och häll i äggblandningen. Sänk till låg/medelvärme och rör hela tiden till äggröran fått lagom konsistens. Smula då ner fetaost och servera direkt.
This Article was mentioned on sandracallermo.se
This Article was mentioned on sandracallermo.se
This Article was mentioned on sandracallermo.se
This Article was mentioned on sandracallermo.se
This Article was mentioned on sandracallermo.se
This Article was mentioned on sandracallermo.se