fbpx

Godmorgon alla underbaringar! Så glad att just du är här 🙂 Verkligen! Jag är så pepp på allt som rör bloggen just nu. Jag klurar på vilka som egentligen är min målgrupp, hur jag ska nå ut, fyller på min inspirationsbank med matiga inlägg jag vill skriva osv. Jag går en kurs som förhoppningsvis ska hjälpa mig till nästa nivå (kursen heter Social Brand Lab och det är bästa Linda som skapat den!). Jag vill att bloggen ska fortsätta innehålla recept och inlägg från min verklighet som tvåbarnsmamma. Men jag vill få in mer inlägg som kan leva längre och vara intressant för fler, innehålla mycket matnyttig information och tips. Inlägg som handlar om hur vi sparar, tips på hur man kan inkludera barnen i matlagningen, hur man kan planera för strukturera livet för att må bättre, hur kan man få till mer vardaglig motion osv. Låter det intressant och har ni fler förslag på vad jag kan skriva om framöver så kommentera gärna 🙂

 

Nu är det dags för dagens recept som är ett snabblagat vegetariskt recept som jag älskar. Äggröra är super och går att variera i oändlighet! Denna gång blev det med ärtor, tomater och mozzarella. Svårare än så behöver det inte vara.

Äggröra med gröna ärtor och mozzarella (1 port)

Ingredienser
4 ägg
4 msk mjölk
2 dl frysta gröna ärtor
10 körsbärstomater
50 g mozzarella
Tabasco

Gör såhär
Vispa ihop ägg och mjölk och krydda med salt och svartpeppar. Hetta upp lite smör i en stekpanna och häll i äggblandningen. Tillsätt gröna ärtor och låt äggröran bli krämig. Låt steka på medelvärme under omrörning. Lägg i tomater och låt bli varma. Tärna mozzarellan. Lägg upp äggröran på en tallrik och toppa med tabasco och mozzarella.

3 svar

  1. Sandra Callermo

    Letar du efter recept på en snabb lunch? Här hittar du pasta, soppa, bakad potatis, omelett, sallad och mycket annat. Smaklig spis!

    Svara

    Mentions

  • 💬 Äggröra utan mjölk • SandraCallermo.se
  • 💬 Äggröra med grönt • SandraCallermo.se - En matig livsstilsblogg!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b