Maillista

Vad sägs om en uppdatering på amningsfronten? Jag förstår att ni alla kanske inte är så intresserade men för er som är nyfikna tänkte jag berätta om dagsläget. För ett tag sedan tyckte jag amningen blev jobbig. Mjölken började sina och detta inträffade när Mila började äta mer mat så det var inte så konstigt. Men jag ville gärna ha kvar amningen som komplement till exempel som mellanmål och på kvällen/morgonen. Jag körde på det ett tag men märkte snart att jag inte kunde lita på hur mycket mjölk som fanns. Det blev jobbigt och alla dessa gånger när Mila skulle amma men bara blev arg (antagligen för att det inte fanns någon mjölk) gjorde mig ledsen. Kände mig otillräcklig och dålig som inte hade bättre koll på mjölkproduktionen.

Men det stabiliserade sig och jag valde att spara på mjölken till natten. För numera vill hon äta en gång per natt och då har det varit skönt att ha kvar amningen. Jag är medveten om att hon inte ska behöva äta på natten nu när hon är 8 månader men vi tar en sak i taget. Hon sover i egen säng i eget rum och nu är nästa steg att vänja bort amningen på natten. Det vore ju så lyxigt om båda barnen sov hela natten (nu när Noels sömn blivit mycket bättre) <3

Så sammanfattningsvis så håller jag kvar i amningen lite till och hon ammar en gång på natten och sen ibland på morgonen (typ runt kl 6) och då brukar hon somna typ en timme till. Så nu tycker jag amningen känns bra igen och jag försöker njuta av sista tiden innan mjölken sinat helt. 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a