fbpx

Och så var det helg igen.. Veckorna flyger iväg och att vi redan är i andra halvan av juni känns väldigt märkligt. För er som är nyfikna på graviditeten så går vi idag in i vecka 34 och det är 48 dagar kvar till beräknad nedkomst. Spännande! Jag mår fortsatt bra och har inte mycket att klaga på. Jag är relativt pigg, har bra aptit utan att bara äta onyttigheter och jag orkar fortfarande både jobba och träna normalt. Självklart ser träningen lite annorlunda ut men jag orkar fortfarande 2-3 gånger i veckan och sen en del lunchpromenader på jobbet. High five till mig!

Och dagens frukostrecept blir en ny chiapudding som vi gjorde till brunchen vi hade på morsdag. Ananaschiapudding med kiwi med en bas på kokosmjölk och pimpad med lite lime och mynta. Exotiskt och gott!

P5290058_ananaschiapudding P5290063_ananaschiapudding

Ananaschiapudding med kiwi (6 port)

Ingredienser
4 dl kokosmjölk
1 dl apelsinjuice
1 dl chiafrön
250 g ananas
1 tsk vaniljsocker
2 msk pressad lime

Kiwi
Ananas
Mynta

Gör såhär
Mixa ananasen till en puré och blanda med kokosmjölk, apelsinjuice, vaniljsocker, pressad lime och chiafrön. Ställ in bunken i kylen och låt stå 20 minuter innan du tar ut, rör om och fördelar i glas. Ställ sedan tillbaka i kylen och låt stå minst 1 timme men gärna över natten. Dekorera med ananas, mynta och kiwi.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b