Igår fick vi äntligen hänga med Maria och barnen igen. Det är en av mina närmsta vänner som vi träffar mycket. Hennes Theo är lika gammal som Noel och hennes Alexander är 3 månader äldre än Mila så det är väldigt roligt. Hade saknat de sååå mycket när vi var borta. Så igår sågs vi hemma hos oss och lekte lite samt tog en kaffe (älskar min kaffemaskin jag fick i 30-årspresent!). Sen tog vi en promenad och gjorde några ärenden och sen hem och åt lunch och glass och barnen lekte och lekte. Så mysigt att hinna sitta och prata och ta igen allt vi missat när vi varit bortresta 🙂

Ananassmoothie med mango

Idag är det ledigt och det känns så skönt. Vi har kommit iordning här hemma efter resan och har bara den sista tvätten att vika. Så idag ska vi mysa, fixa lite och så kommer nog min kära svägerska hit. Mysigt!

Och denna lediga dag tänkte jag ge er ett nytt smoothierecept. Det blir en ananassmoothie med mango, mynta och lime. Fräscht och gott!

Ananassmoothie med mango Ananassmoothie med mango

Ananassmoothie med mango (2-3 glas)

Ingredienser
0,5 ananas
250 g fryst mango
1 liten banan
2 dl valfri mjölk
10 myntablad
Pressad lime

Gör såhär
Skala och tärna ananasen och lägg i en blender med fryst mango, skalad banan, mjölk och myntablad och mixa slätt. Smaka av med lite pressad lime.

    Mentions

  • 💬 Karamelliserad ananas med vaniljyoghurt och havresmulor • SandraCallermo.se

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b