Maillista

Godmorgon! Idag är det torsdag och det betyder att min helg smygstartar nu. Eller alltså vi brukar säga att Noel går på helg på onsdag eftermiddag eftersom han endast går på förskolan måndag till onsdag. Så idag har jag båda barnen hemma och vi får se vad vi ska hitta på för kul. Jag skulle behöva laga ett samarbetsrecept till lunch men vi får se hur det går med båda barnen hemma..

Apelsinsmoothie med mango och krusbär

Noels standardfrukost just nu är havregrynsgröt med skivad banan, mjölk och flingor och idag tror jag vi även ska unna oss en smoothie till. Jag har massa frysta bär här hemma och ska klura ut något gott recept. Kanske blir det även lite grönkål i och någon krydda för att lyfta den ett snäpp till. Får se vad det blir!

Så dagen till ära tänkte jag ge er ett nytt smoothierecept som jag gjorde för ett tag sen. Det blir en apelsinsmoothie med söt mango och syrliga krusbär. Jag tog även i vaniljkvarg för att göra den krämig och med en touch av vanilj. Mums va god den blev!

Apelsinsmoothie med mango och krusbär  Apelsinsmoothie med mango och krusbär

Apelsinsmoothie med mango och krusbär (2-3 glas)

Ingredienser
2 apelsiner
2 nävar fryst mango
1 näve frysta krusbär
1 dl vaniljkvarg
1-2 dl vatten

Pumpafrön

Gör såhär
Skala apelsinen och lägg i en blender tillsammans med mango, krusbär, kvarg och vatten. Mixa slätt och servera direkt.

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a