fbpx
Godmorgon!
Nu har jag lagt över alla foton från Åre och tänkte bjuda på del 1 av 2 idag. Här är ett gäng blandade bilder från vår mysiga resa med början på min födelsedag. Alla foton är från afterski/middag eftersom jag inte fotade på dagarna i backen. Men om du vill se lite dagbilder kan du kika in på Instagram och följa Sandras Matkrypin där.
 
För övrigt kan jag varmt rekommendera Gute Grill där vi åt på min födelsedag. Drinkarna var jättegoda och lite annorlunda och varmrätten var otroligt mumsig. Vi var några som delade på en grillbräda och jag kan lova att vi inte blev besvikna.
 
 
 Födelsedagsmiddag på Gute Grill. Vi började med smarriga drinkar och fortsatte med en rejäl grillbräda med underbart kött och goda såser.
 
Afterski med drinkar och snacks.
Rejäl frukost innan skidåkning.
En middag hade vi en hel radda med olika korvsorter som vi åt tillsammans med potatisgratäng och tomat- och fetaostsallad. Denna dags matlag bestående av Lotta och Ludde hade gjort fina skyltar till de olika sorterna.
Mer afterski samt lax med limetäcke och quinoasallad.
Pasta och fläskfilésås med bacon och soltorkad tomat.
Imorgon återkommer jag med fler bilder från resan med tillhörande sillrecept. Ciao!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b