fbpx

Betalt samarbete med Medisera

Jag är en nyfiken person! Jag är dessutom intresserad av min kropp, hälsa och hur jag kan påverka den med hjälp av min kost. Det är intressant hur man kan ändra sina kostvanor och därmed få nytt mående och jag försöker bli bättre och bättre på att lyssna på min kropp och vad den behöver. När jag insåg att jag kunde ändra min kost och därmed bli av med mina livslånga problem så insåg jag storheten i vad jag stoppar i mig. Och på senaste tiden har min kropp inte känts helt i balans. Jag kan uppleva att jag är mer påverkad av hormoner än tidigare och har även haft vissa problem med eksem i ansiktet vilket är ovanligt nuförtiden. Jag har reflekterat över detta och om jag eventuellt kan ha en brist på något. Jag började läsa om olika tester att göra och kom in på Medisera.se där man kan göra en hälsokontroll. Så jag blev så glad att vi kunde samarbeta så jag fick både köra mig hur smidig processen är samt få en inblick i hur mina värden ser ut.

Hälsokontroll

 

Hur går hälskontrollen till?

Nu tänkte jag berätta lite kort om hur det går till:

  1. Jag beställde det test som jag kände uppfyllde mina behov vilket var hälsokontroll stor.
  2. När jag fått bekräftelsen kunde jag enkelt se vilket ställe jag kunde göra blodprov på och gå dit antingen via tidsbokning eller dropin. Remissen skickades digitalt.
  3. Jag gick dit dagen efter och provet gick smidigt.
  4. Bara några dagar efter testet fick jag provresultat och ett läkarutlåtande.

Mitt provresultat

Mina värden såg väldigt bra ut och det gjorde mig såklart glad. Men det hade ju också känts lite bra om jag hade någon brist som kanske kunde förklara min upplevda obalans. Självklart inser jag att en hälsokontroll inte är heltäckande i sig och kan ge en falsk förklaring eller icke-förklarings som behöver vidare utredning. Men jag ser det som en fingervisning och jag uppskattar att man får ett utlåtande från läkare och inte bara ett papper med alla värden och provsvar.

Så det har en väldigt smidig process. Självklart skulle jag kunna ta dessa prover via min läkare men jag uppskattade att det var så enkelt och inte krävde att jag behövde boka läkartid osv. Och skönt att min kropp verkar må bra. Nu ska jag bli bättre på att anteckna upplevelser kring hormoner och utreda vidare om jag kan påverka det och få det i bättre balans. Min kropp och hälsa är alltid prioriterad.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b