Fredagsenergin är här! Startade dagen med ett intensivt styrkepass här hemma och nu är det frukostdags. Jag har en grej att jag vill kunna äta allt och nu jobbar jag på kaviar så idag är det kokt ägg med kaviar till frukost. Helgen bjuder på middagsbjudningar, weekendplanering med vänner och mys med familjerna.
 
Men nu över till dagens recept. Vad sägs om att lyxa till fredagsmyset med en mumsig förrätt? Här kommer något för dig som, liksom jag, älskar hummus!

 

 Avocadohummus med ölkorv och grissini (4 port)

Ingredienser
3 dl kokta kikärter
1 avocado
1 msk tahini (sesampasta)
2 vitlöksklyftor
2 msk pressad citron
2 msk olivolja
1 tsk spiskummin
2 ölkorvar
Grönsallad
Grissini
Gör såhär
Mixa alla ingredienser till en slät smet och smaka av med salt och ha eventuellt i vatten för tunnare konsistens.
Lägg upp grönsallad på en tallrik. Lägg på en klick med avocadohummus och toppa med lite chiliflakes. Skär ölkorvarna i slantar och strö runt hummusen. Servera med grissini.
 

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b