fbpx

Godmorgon alla fina läsare! Jag fortsätter njuta av lediga dagar här hemma och idag skiner solen så ska försöka ta mig ut något och kanske bada lite eller så. Och i eftermiddag ska jag unna mig fotvård som jag fick från mannen i födelsedagspresent. Perfekt att unna sig nu när fötterna känns väldigt långt bort och svåra att ta hand om med den stora magen i vägen 😛

Men innan jag planerar dagen tänkte jag dela med mig av ett nytt recept. Jag hittade detta i mitt arkiv på datorn och har missat att lägga upp den. Så tyvärr är bilderna från i vintras med den gamla kameran och i tråkigt ljus men jag vill ändå dela med mig av detta då jag tycker att det är ett enkelt recept blev väldigt gott. Hoppas ni gillar det trots tråkiga foton 😉

DSC_0002 DSC_0046

Avokadopasta med lax och citron (4 port)

Ingredienser
4 port pasta
500 g lax
2 vitlöksklyftor
0,5 röd chili
1 citron
2 mogna avokado
2 dl riven parmesan
1 dl grädde

Créme fraiche

Gör såhär
Koka pastan enligt anvisning. Under tiden kan du finhacka chili och vitlök. Skär laxen i tärningar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs vitlök, chili och laxbitarna några minuter. Ställ sedan åt sidan. Ha skal och saft från citronen i en bunke och blanda ner tärnad avokado tillsammans med riven parmesan. Krydda med salt och svartpeppar. När pastan kokat klart kan du ta 1 dl pastavattnet och blanda ned i avokadoblandningen. Rör ihop avokadoblandningen med pastan och grädde. Servera med en klick créme fraiche.

2 svar

    • Sandra Callermo

      Tack för att du uppmärksammade det! Nu har jag ändrat 🙂 Hoppas det smakar.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b