Nu är det bara några dagar kvar på vår semester här i Dubai. På torsdag landar vi i Sverige och sen börjar vi jobba på fredag, perfekt att börja med en kortvecka som uppvärmning!
Jag älskar bakad potatis och favoriten är med skagenröra och en stor citronklyfta. Tyvärr är min man inte lika förtjust i denna bakade knöl så jag brukar passa på att äta det när jag är ensam hemma. Men jag försöker att variera den klassiska skagenröran och den här gången blev det en god vegetarisk linsröra med och keso.
Bakad potatis med linsröra med keso (4 port)
Ingredienser
4 bakpotatisar
3 dl keso
3 dl linser
1 dl créme fraiche
0,5-1 tsk sambal oelek
2 salladslökar
1,5 msk tomatpuré
Örtsalt
Gör såhär
Gör iordning bakpotatisen i ugnen. Under tiden kan du blanda röran. Blanda keso med kokta röda linser, créme fraiche, sambal oelek, strimla salladslök, tomatpuré, örtsalt och svartpeppar. Servera potatisen med röran och sallad.
Mums, vilken god röra. Ha det bra!
Tack så mycket!