Maillista

Jag köpte proteinpulver för ett par veckor sedan då jag kan tycka att det är ett bra alternativ i smoothies och passar bra nu när jag kommit igång med träningen ordentligt. Så jag valde ett med vaniljsmak eftersom jag tycker att vanilj passar bra till mycket. Så nu tar jag gärna emot tips om vad jag kan använda proteinpulvret till så jag får testa vad det går för, jag ser det lite som ett kul experiment och jag är alltid nyfiken på att testa nya saker. Det finns säkert massa åsikter om att proteinpulver är bra eller dåligt men jag är villig att testa och se vad jag själv tycker om det.
 
Så det första fick bli en smoothie med favoriterna banan och jordnötssmör, såå gott!

 

Banan-, jordnöt- och vaniljsmoothie (2 glas)

Ingredienser
1 banan
2 dl valfri mjölk
0,5 skopa vaniljproteinpulver
1 dl jordnötssmör
Is
Gör såhär
Mixa skivad banan, mjölk, vaniljpulver, jordnötssmör och några isbitar i en blender.
 
0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.