Som några av er kanske har sett på Instagram fick jag tillsvidareanställning igår efter att ha varit tillfälligt konsultanställd sedan i somras. Skönt med den tryggheten och väldigt roligt eftersom jag stortrivs på jobbet! Så igår blev det en spontanmiddag med underbara vänner på Barbro i stan. De ordnade barnvakt och så tog vi fördrink hos de innan och sen bar det av mot Barbro som är en jättemysig restaurang med supergod asiatisk mat. Vi åt sushi, tempurafries spicy tuna, biffsashimi och annat smått och gott. En heltrevlig kväll och bra firande!
 
Helgen blir lugn med en del hemmafix och mys. Mannen är i Högbo hela dagen och skidtränar inför Vasaloppet så jag har egen tid och ska göra precis det jag har lust nu. Härligt! Tänkte även bjuda på ett helggodis för den som liksom jag gillar kombinationen av banan, jordnötssmör och choklad. 

Banangodis med jordnötssmör och choklad

Ingredienser
2 bananer
1 dl jordnötssmör
100 g mörk choklad
1 näve jordnötter
Gör såhär
Skär bananerna i skivor och lägg på ett bakplåtspapper. Lägg en klick jordnötssmör på varannan bananskiva. Lägg på en till skiva banan (som en dubbelmacka) och lägg in i frysen 2 timmar.
Finhacka jordnötterna och smält chokladen över vattenbad. Doppa banangodisarna i chokladen och fiska upp med gaffel, lägg på bakplåtspapper och strössla med jordnötter direkt.  Ställ in i frysen 1 timme och ta fram strax innan servering.
 

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.