Idag vaknar vi upp hos våra vänner och ska förhoppningsvis äta en rejäl brunch snart. Så detta inlägg har jag förinställt så det kommer upp ett härligt frukostinlägg även om jag inte har möjlighet att sitta vid datorn just nu. Och passande nog för en helgmorgon tänkte jag dela med mig av ännu ett recept på bananpannkakor (här, här och här finns det några fler) och den här gången toppade av syrlig äppelcurd och lite äppelbitar. Väldigt gott!
Bananpannkakor med äppelcurd (2 port)
Ingredienser
2 bananer
2 ägg
1 dl havregryn
0,5 tsk kanel
En nypa salt
Äpple
Äppelcurd
Gör såhär
Mosa bananerna och vispa ihop med ägg. Ha sedan i havregryn, kanel och en nypa salt. Hetta upp en stekpanna med smör och stek pannkakorna så de får en fin färg på båda sidor. Servera med hackat äpple och äppelcurd.