fbpx

Födelseaftonen började på bästa sätt. David och Noel kom in på morgonen med en present och en kopp te och en liten sång. Det är nämligen så att jag älskar att fylla år och därför har jag tagit fasta på hur min vän Vanja brukar fira. För alla vet ju att innan t ex juldagen kommer julafton och sedan kommer annandagen. Och eftersom det är min födelsedag imorgon så firar jag idag födelseafton och på torsdag blir det annandag födelse. Mycket bra upplägg för en födelsedagsälskare som mig! Så idag smygstartade helt enkelt firandet på morgonen och dessutom sov Noel första natten själv i eget rum. Wow vilken start!

Firar även födelseaftonen med ett nytt frukostrecept i form av bananpannkakor som jag serverar med granatäpple, svarta vinbär och honung. Mums!

Bananpannkakor med granatäpple och honung Bananpannkakor med granatäpple och honung

Bananpannkakor med granatäpple och honung (7-10 små pannkakor)

Ingredienser
2 ägg
1 stor banan
1 msk fiberhusk
1 krm vaniljpulver
En nypa salt

Granatäpple
Svarta vinbär
Honung

Gör såhär
Mosa bananen och blanda med ägg, fiberhusk, vaniljpulver och salt och låt stå 5 minuter. Hetta upp en stekpanna med smör och dutta ut smeten till plättar. Stek på medelvärme på båda sidor och servera sedan med granatäppelkärnor, svarta vinbär och honung.

    Mentions

  • 💬 Veganska bananpannkakor med 3 ingredienser • SandraCallermo.se

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b