Jag tycker man läser om bananpannkakor lite överallt både i mat- och träningsbloggar, så jag blev nyfiken att testa. Och jag är helt såld! Det blev väldigt gott och passar perfekt som både frukost, mellanmål, brunch eller lättare lunch. Jag hade i lite havregryn så det blev lite matigare och serverade med kvarg och bär och det blev väldigt gott 🙂 Dessutom går det snabbt att göra!
Bananpannkakor med havre (2 port)
Ingredienser
2 bananer
2 ägg
1 dl havregryn
En nypa salt
Kvarg
Bär
Gör såhär
Mosa bananerna och vispa ihop med ägg. Ha sedan i havregryn och en nypa salt. Hetta upp en stekpanna med smör och stek pannkakorna så de får en fin färg på båda sidor. Servera med kvarg och bär.
Åh gud va sugen jag blev att testa!! / Syster
Bananpannkakor är verkligen goda! Jag gör på banan, ägg och mandelsmör.
Ja bananpannkakor dyker upp lite varstans, även inne hos mig för en tid sedan. Gillar dina lite nyttigare variant!
Åå va gott o nyttigt . Det ska ja absolut testa 🙂 tack snälla du
det var riktigt gott hade dock inte havregryn hemma men det funkade ändå
Supergoda, men mina blir mer som äggröra… Vad gör jag för fel? Jag steker i smör och tycker inte att jag vänder dem för tidigt, ändå går de sönder.
Hmm.. svårt att säga. Kanske testa att vispa ihop det ordentligt så bananen blandar sig med ägget och sänk värmen lite till medelvärme 🙂 Lycka till!
God smak men inget jag gör igen. Höll inte ihop trots ordentlig vispning och svåra att vända.