Jag tycker man läser om bananpannkakor lite överallt både i mat- och träningsbloggar, så jag blev nyfiken att testa. Och jag är helt såld! Det blev väldigt gott och passar perfekt som både frukost, mellanmål, brunch eller lättare lunch. Jag hade i lite havregryn så det blev lite matigare och serverade med kvarg och bär och det blev väldigt gott 🙂 Dessutom går det snabbt att göra!

 

Bananpannkakor med havre (2 port)

Ingredienser
2 bananer
2 ägg
1 dl havregryn
En nypa salt
Kvarg
Bär
Gör såhär
Mosa bananerna och vispa ihop med ägg. Ha sedan i havregryn och en nypa salt. Hetta upp en stekpanna med smör och stek pannkakorna så de får en fin färg på båda sidor. Servera med kvarg och bär.
 

9 svar

  1. Anonym

    Åå va gott o nyttigt . Det ska ja absolut testa 🙂 tack snälla du

    Svara
  2. Anonym

    Supergoda, men mina blir mer som äggröra… Vad gör jag för fel? Jag steker i smör och tycker inte att jag vänder dem för tidigt, ändå går de sönder.

    Svara
  3. Sandras Matkrypin

    Hmm.. svårt att säga. Kanske testa att vispa ihop det ordentligt så bananen blandar sig med ägget och sänk värmen lite till medelvärme 🙂 Lycka till!

    Svara

    Mentions

  • 💬 Bananpannkakor med äppelcurd - Sandras Matkrypin

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b