fbpx

Godmorgon där hemma i stugorna!
Efter att vi kommit hem från Dubai har det funnits många människor vi velat få till att träffa och detta har resulterat i ett middagsmaraton denna vecka. Onsdag, torsdag, fredag och lördag har vi varit bortbjudna på middagar. Så väldigt trevligt! Så idag avslutar vi denna middagskavalkad och jag fortsätter samla på mig inspiration till nya recept.

Men dagens recept har jag inte hittat inspiration till på någon middag. Det är nämligen en smarrig frukost som passar utmärkt såhär till helgen. Jag älskar nämligen jordnötssmör och tänkte att det borde ju passa utmärkt till bananpannkakorna och oj så rätt jag hade. Jag blandade lite i pannkakorna och hade resten till. Mycket gott!  Glöm inte att det är väldigt enkelt att göra sitt eget jordnötssmör, recept hittar du här.

DSC_0081 DSC_0070 bananpannkakor med jordnötssmör

Bananpannkakor med jordnötssmör (2 port)

Ingredienser
2 bananer
2 ägg
1 msk fiberhusk
0,5 dl jordnötssmör
0,5 tsk kanel
En nypa salt

Jordnötssmör
Banan

Gör såhär
Mosa bananerna och vispa ihop med ägg. Ha sedan i fiberhusk, jordnötssmör kanel och en nypa salt. Hetta upp en stekpanna med smör och stek pannkakorna så de får en fin färg på båda sidor. Servera med jordnötssmör och banan.

0

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.