Solen skiner, jag känner mig nästan utsövd och idag ska vi iväg på ett mysdygn till pappa på landet. Så om några timmar åker vi iväg så snart ska jag premiärpacka bilen för ett natt borta med två barn. Spännande!

Veckans mående: Jag mår bra! Det känns som vi börjat komma in alltmer i tvåbarnslivet och jag är så glad att jag får må bra och att min kropp sköter det här på bästa sätt. Egentligen är det mest den degiga magen som avslöjar att jag nyligen varit gravid. Känner inte av förlossningen och kroppen känns rätt pigg.

Veckans frukost: I veckan så gav jag er ett nytt recept på bananpannkakor med nektarin och jordgubbar. Och det fick mig påmind om storheten i bananpannkakor till frukost. Det är så gott och rejält! Jag är väldigt hungrig på morgnarna och det är ännu värre nu när jag ammar på nätterna för jag börjar bygga upp hungern redan vid matningen kl 3 så när jag vaknar några timmar senare är jag hungrig som en björn. Då passar bananpannkakor bra med en rejäl topping, gärna både kvarg/nötsmör/turkisk yoghurt och sen frukt och/eller bär. Så gott!


Bananpannkakor med hallon, banan och mandelsmör

Veckans premiär: Igår var det premiär för babysittern. Mila var lite halvnöjd och verkade ha ont i magen på kvällen och vi provade sätta henne i babysittern och hon blev tyst och harmonisk. Härligt!

Veckans utflykt: I tisdags packade jag ner barnen i vagnen och promenerade ner till sjön. Där väntade picknick mys med ett gäng av mina favoriter! Mamma hade fixat massa gottigott och vi satt på filten (även syrran och Maria med barn) och hade en supermysig picknick! Det blev goda ostar, mammas kanelbullar, frukt, kaka, kaffe, saft och massa annat gott. Vardagslyx!

Veckans träning: Jag fortsätter kämpa på med knipövningar, promenader och MammaMage-appen. Den 14 augusti har jag bokat återbesök hos barnmorskan så då hoppas jag få klartecken att få träna sen. Hoppas hoppas!

    Mentions

  • 💬 Bananpannkakor med mango, blåbär och hasselnötssmör • SandraCallermo.se

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b