Maillista

Glad påsk på er allihopa! 
Igår hade vi en helt fantastisk skiddag och efter det tog vi en vända på stan så jag hade inte tid att blogga. Backarna var fina och solen sken hela dagen lång! Vi har det ljuvligt bra här och den här semestern känns välbehövlig. Eftersom jag inte vet om jag skaffar mig ett nytt jobb till sommaren så vet jag dessutom inte hur mycket semester jag kommer få så då njuter jag lite extra av en hel semestervecka nu och några lediga dagar i New York i maj. 
 
Och idag är det ju självaste påskafton och jag har tagit en dag till utan skidor för att söka lite jobb, blogga och göra klart min kategorisering bland inläggen här i bloggen som jag påbörjade för över en månad sen. Så nu är det strax ännu enklare att hitta bland inläggen efter den huvudingrediens man har eller liknande. Hoppas det uppskattas!
 
Och nu under påskhelgen är det mycket god mat och mys med nära och kära och glöm då inte bort att även ha en mysig frukost. Med dessa bananplättar (som jag ursprungligen hittade hos AliceAugusta) håller ni er mätta ända till påskbuffén. 

 

Bananplättar med kanelstekt äpple (2 port)

Ingredienser
2 bananer
2 ägg
Kokosfett
1 äpple
Kanel
1 dl kvarg
En gnutta vaniljpulver
Hasselnötter
Gör såhär
Skär äpplet i skivor. Blanda kvargen med vaniljpulvret. Mixa bananen och vispa samman med ägget och en nypa salt. Hetta upp kokosfett i en stekpanna. Stek äppelskivorna på medelvärme ett par minuter på varje sida och pudra med kanel. Klicka på plättsmeten på respektive äppelskiva så det rinner lite över kanterna. Låt steka på medelvärme tills du ser att plättsmeten börjar stelna på ovansidan. Vänd och stek en minut till innan du serverar de med kvargen och hasselnötterna.

 

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a