Maillista

När jag satt och gick igenom bilder från Egypten så skulle jag samla ihop favoritbilderna i en separat mapp. Tanken var att både enkelt kunna kolla igenom de bästa från resan men även veta vilka som kan vara värda att publicera på bloggen och/eller Instagram. Men då slog det mig, att varför ska jag bara lägga ut de “snyggaste” bilderna? Det är ju nästan roligare att se de bilderna som inte blev så bra och som aldrig publiceras. Det är uppfriskande med bilder som bryter “det perfekta flödet”. Missförstå mig rätt, jag förstår att mina bilder inte alltid är perfekta men jag väljer ändå de jag tycker blev bra såklart.

Så nu tänkte jag ge er lite verklighet. Ofta är det ju mååånga bilder bakom den bild som sen publiceras. Så här får ni de bilderna jag valde som “favoriter” och de som ratades.. Favoritbilderna är även snabbredigerade som jag har som standard.

Det här med att få alla fyra att vara med samtidigt..

Vad gör vi? 😛

Ingen känns riktigt med 😛

Vore ju kul om någon kollade in i kameran..

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a