Maillista

Imorgon smäller det! Nyårsafton är snart här och med det börjar 2021. Ett nytt år känns efterlängtat och jag hoppas på att familjen håller sig frisk, att vaccineringen går bra och att livet kan börja bli lite mer som vanligt. Imorgon kommer ett inlägg med mina tankar kring kost och träning för 2021. Men det får ni läsa mer om imorgon! Idag tänkte jag ge er ett drinktips till imorgon för dig som vill göra något mer med bubblorna – det blir en björnbärsdrink med kanel!

Jag har bara gjort en sockerlag med björnbär och kanel som fått svalna. Sen hällde jag upp lite sockerlag innan jag fyllde upp glaset med mousserande. Enkelt och väldigt gott!

För dig som vill ha fler drinktips till nyår har jag skrivit ett inlägg tidigare. Eller så kan du gå till min drinkkategori och leta efter det som tilltalar dig 🙂

Björnbärsdrink med kanel

Björnbärsdrink med kanel (1 glas)

Ingredienser
1-2 msk björnbärssockerlag
Mousserande
Ev några frysta björnbär

Björnbärssockerlag:
0,5 dl vatten
0,5 dl socker
100 g björnbär
2 tsk malen kanel

Gör såhär
Lägg vatten, socker, björnbär och kanel i en kastrull och låt koka upp. Låt koka ihop ett par minuter och ställ sedan kallt så sockerlagen svalnar. Häll sedan upp sockerlag i glas och fyll upp med mousserande.

Björnbärsdrink med kanel

1

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a