Egentligen är det ju fredag imorgon men eftersom man är ledig imorgon kan man kalla det fredag idag och vad kan väl passa bättre än en mumsig dessert efter kvällens middag. Denna efterrätt går snabbt att göra, är inte alltför onyttig och dessutom väldigt god! Jag tyckte jag tog på mycket vit choklad men ändå bara smälte den bort i ugnen så snåla inte. Vi kan ju till och med kalla detta en nationaldagsefterrätt eftersom den är gul och blå(isch). Trevlig långhelg på er allihopa!

 

Björnbärsgino med mango (4 port)

Ingredienser
1 mango
1 banan
3 dl björnbär
Vit choklad
Gör såhär
Sätt på ugnen på 250 grader. Lägg skivad mango och banan i ugnsfasta portionsformar. Lägg på björnbär och toppa med rikligt med vit choklad. Gratinera i ugnen tills de börjar få färg. Servera som den är eller med en klick vaniljglass.
 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b