fbpx
För ett tag sedan läste jag om att UnderbaraClara sökte bloggare som ville testa deras webbaserade kurs för bloggare. Jag har läst om denna tjänst tidigare och funderat på att köpa den men har aldrig kommit till skott och ville läsa lite mer om den innan jag betalade för den. När chansen att testa det gratis mot att skriva en utvärdering och länka till sidan, kunde jag inte hålla mig. Vilken möjlighet!
 
Jag tycker att Bloggskolan är en fantastisk idé och ligger helt rätt i tiden! Bloggar har varit populärt länge men marknaden verkar inte bli mättad eftersom det fortsätter ploppa upp nya bloggar som blir väldigt framgångsrika. Men att starta en blogg kräver lite planering och eftertanke. Vad ska man skriva om? Vilken plattform ska man använda? Hur ska jag sticka ut i mängden? Ska jag göra det som en hobby eller kan jag tänka mig att göra det till ett aktiebolag i framtiden? Många frågor som kräver svar och det kan vara svårt att hitta bland all information. Bloggskolan samlar alla dessa tips och hjälper dig med vad du bör fundera på inför uppstart och även under tiden du driver bloggen.
 
Jag startade ju denna blogg för över ett år sedan och därför kunde jag läsa igenom de första kapitlena lite snabbare men jag kan intyga att det fanns många bra tips jag skulle vilja haft när jag startade Sandras Matkrypin. Fortsättningsvis får man lära sig hur man kan utveckla bloggen, hur man kan skapa samarbeten och så vidare.
 
Om du själv vill köpa tillgång till den här kursen kostar det 149 kr och då har du tillgång till kursen fritt i 90 dagar. Det kan jag verkligen rekommendera!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b