fbpx
Idag har jag och min älskade man varit gifta i ett år, ETT ÅR! Det har gått fort men oj så lycklig jag är. Vi blev tillsammans den 3 april 2005 och sedan dess har jag adrig behövt fundera, jag hade hittat mannen i mitt liv. Vi flyttade ihop direkt när jag hade tagit studenten och jobbade ett par år innan vi började plugga. Under tiden vi jobbade sparade vi pengar till bröllopet, för vi visste att vi ville inte vänta med bröllop till efter studierna. Vi gifte oss alltså den 13 augusti 2011 och det var en helt perfekt dag. Jag tyckte även att året innan den stora dagen var otroligt roligt eftersom jag är en planeringsnörd som älskar att skriva listor och organisera.
Idag firar vi alltså bomullsbröllop och det känns fantastiskt. David, jag älskar dig <3
Här följer några bilder från en av de bästa dagarna i mitt liv:

Inga svar än

  1. Coquina

    Grattis på bröllopsdagen, jättefina bilder =) Nu har jag TVÅ tävlingar (Ib Laursen och kex) på min matblogg så kika gärna in där och tävla =)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b