Här kommer ett superdupersnabbt middagstips! Vegetariskt dessutom! En enkel bönomelett med tomat, färsk lök och keso. Fungerar utmärkt som enkel middag, smarrig lunch eller en rejäl frukost. Här kommer receptet!

Bönomelett med tomat

Bönomelett med tomat (1 port)

Ingredienser
2 ägg
2 msk vatten
1 dl bönor
1 tomat
1 färsk lök

Keso

Gör såhär
Knäck äggen i en liten skål och vispa upp med vattnet. Krydda med salt och svartpeppar. Hacka löken. Hetta upp smör i en stekpanna och fräs löken ett par minuter innan du har i hälften av bönorna och sedan häller på äggblandningen. Sänk värmen till låg/med och låt steka i pannan tills den fått fin färg och är krämig uppepå. Lägg då på skivad tomat och resten av bönorna. Servera med keso.

Bönomelett med tomat

0

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.