Förbered er på ett inlägg med MÅNGA bilder.
Vi hade en fantastisk bröllopsdag igår fylld med överaskningar. David hade planerat hela dagen och vart vi än åkte hade jag ögonbindel. Det började med frukost på sängen med mackor med skagenröra som han vet att jag älskar. Sen åkte vi mot Väsby och stannade hos mamma och Staffan och fikade och drack skumpa. Väldigt mysigt! Efter det åkte vi till ett konditori i Väsby och åt lunch. Jag åt en riktigt smarrig räkmacka.
Efter det dök en kompis upp som skulle skjutsa oss någonstans. Jag hade ögonbindel hela vägen och gissade titt-som-tätt vart vi var någonstans. När jag tog av mig ögonbindeln var vi vid Birka Paradise och vi skulle åka på en 24-timmars-kryssning. På båten hade vi det jättetrevligt med goda drinkar, god mat, spelade på spelmaskiner, kollade film och bara hade det mysigt. Nu har vi kommit hem och jag är supernöjd med vår första bröllopsdagsfirande. Nästa år blir det min tur att planera en överaskningsdag!

 

 

 Och nu tänkte jag bjuda på lite bilder från helgen då vi firade min älskade svägerska Frida som fyllde 20 år. Vi var ute på en ö i skärgården och hade kalas. Väldigt trevligt!

 

 

 

 

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b