Vad är bättre på en söndag än att sova lite längre och laga en smarrig brunch? Brunch är väldigt praktiskt när man ha lite smått och gott som bör ätas upp i kylen för man kan ha lite vad man vill. Jag tycker det ska vara någpt varmt och något kallt och servera gärna med ett glas juice och kaffe eller te.
Brunch med äggröra och ölkorv (2 port)
Ingredienser
2 ägg
2 msk grädde eller mjölk
Persilja
Knäckebröd
Keso
Ört- och citronsalt
Paprika
1-2 ölkorvar
Gör såhär
Vispa upp ägg med mjölk och ha i hackad persilja, salt och svartpeppar. Hetta upp lite smör i en stekpanna och ha i äggblandningen. Rör hela tiden tills det fått en bra konsistens.
Lägg keso på knäckebrödet och krydda med salt.
Strimla paprika och ölkorv.
Bra jobbat fler så här fina och goda recept tack.Puss