Maillista

Fredag, solen skiner och morgonens PW är avklarad. Jag känner mig full av energi och är laddad för helgen även om den kommer bestå av en hel del plugg. Min taktik är att plugga på dagtid och belöna mig själv på kvällarna med middagar med familj och vänner. 
 
Och som jag nämnt förut uppskattar jag fredagsdrinkar när man klarat av veckans sista jobb/pluggdag och därför tänkte jag idag dela med mig av ett drinkrecept. Detta är en klassiker och går även att göra alkoholfri och lägga till lite mer sodavatten, nämligen Caipiroska.

 

Caipiroska (1 glas)

Ingredienser
6 cl vodka
1 lime
1 msk strösocker
1 cl sockerlag
Sodavatten
Gör såhär
Skär limen i klyftor. Lägg limeklyftor och strösocker i en shaker och muddla. Tillsätt vodka, sockerlag och is och skaka. Häll upp i highballglas och toppa med sodavatten.
 
0

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a