fbpx

Förra veckan berättade jag ju för er att jag håller på med en målgruppsundersökning just nu och det är en hel del som har svarat på den men för er som inte gjort det vill jag påminna om den. Här finns undersökningen och jag skulle vara så tacksam om ni vill ta några minuter och fylla i den.

Idag vill jag även tipsa om en väldigt god förrätt – nämligen chévre chaud med rödbetor. Enkelt att göra och såååå gott!

 p8170111

p8170104

Chévre chaud med rödbetor (4 port)

Ingredienser
4 skivor toastbröd
4 tjocka skivor chèvre
2 msk flytande honung
Ett par nävar gröna blad
2 kokta rödbetor
Valnötter

Gör såhär
Sätt ugnen på 225 grader (gärna med grill). Skär bort kanterna på bröden och stek i smör. Lägg sedan på en plåt med bakplåtspapper. Skär rödbetorna i skivor och lägg på bröden. Lägg på en tjock skiva chévre och ringla över lite honung. Gratinera tills osten har fin färg, ca 4-5 min.
Lägg lite gröna blad på tallriken och lägg på bröden. Avsluta med valnötter, malen svartpeppar och lite flingsalt.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b