Maillista

Idag är det måndag och det innebär att det är två veckor kvar tills jag börjar jobba. Jag vill att semestern ska vara ännu längre för jag njuter så mycket men jag trivs så bra med mitt jobb så det ska blir roligt att dra igång hösten också. Det var ju en tuff höst så jag hoppas att hösten blir mer gröna siffror och att vi får komma tillbaka lite till kontoret. Men det är tur att jag har möjligheten att sitta och jobba hemma på ett bra vis. Och i höst kanske det blir hemmajobb en del för både mig och David men då har vi som tur är köpt ett till skrivbord precis (som Noel fick i födelsedagspresent) så då får vi väl använda det när vi är hemma samtidigt. Jag ser fram emot hösten med skräckblandad förtjusning eftersom det är första gången vi båda ska jobba och båda barnen ska gå på förskolan. Verkligheten på riktigt 😉

Chokladbollar med valnötter

Dags att ge er ett nytt recept på chokladbollar, det var ju ändå någon vecka sen 😉 Jag ÄLSKAR chokladbollar och denna variant blev med valnötter som ger lite nötig och god smak. De är sötade med dadlar och jag tycker de blev så goda!

PS! Glöm inte att imorgon (28 juli 2020) är det sista dagen för min rabattkod på HLR-kurser hos Life in Mind. Koden är SANDRA20 och ger dig 20% rabatt på valfri kurs!

Chokladbollar med valnötter

Chokladbollar med valnötter

Chokladbollar med valnötter (ca 20 st)

Ingredienser
12 dadlar
2 dl havregryn
1 dl valnötter
2 msk kakao
0,75 dl kokosolja
Ett par nypor salt

Kokos

Gör såhär
Lägg urkärnade dadlar, havregryn, valnötter, kakao, kokosolja och salt i en matberedare och mixa slätt. Ta ur hälften av smeten i en skål och tillsätt jordnötssmör i resterande och blanda ihop. Lägg in smeterna i kylen 30 minuter. Rulla sedan chokladbollarna i kokos.

1

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.