fbpx

Idag är det chokladbollens dag. Jag älskar chokladbollar och det är det bakverk jag väljer oftast när jag är på café. Det är alltid gott och kul att testa när man är på nya fik. Ibland är de ljusare och sötare eller med en mastig chokladsmak. Oavsett så föredrar jag med pärlsocker på eftersom det höjer chokladbollen med det söta krispet utanpå. Jag vill alltid ha chokladbollar hemma i frysen eftersom det alltid är uppskattat och tinar fort om man får oväntat besök eller blir sugen på kvällskvisten.Om du söker på chokladboll här på bloggen så hittar du en bunt goda recept på allt från klassiska chokladbollar, till nyttigare varianter och chokladbollssmoothie!

Men idag tänkte jag dela med mig av recept som jag är inspirerad av och vill testa men ännu inte hunnit. Annorlunda chokladbollar med en twist och sånt gillar jag. Så här kommer en bunt inspirerande recept som jag hoppas ni gillar!

Frida bjuder alltid på massor va härlig inspiration så om ni inte spanat in hennes blogg måste ni göra det nu! Här bjuder hon på chokladbollsdip, chokladbollar med kolagömma och chokladbollscookies!

På Sweet and simple kan man hitta den här chokladbollskladdkakan som låter ljuuuuuvligt god! Bästa kombon med både kladdkaka och chokladboll!

Första gången jag fick prova chokladbollstårta var det på Fredriks bokrelease och det var sååå gott! Fredrik gör så mycket gott att hälften vore nog 😛 Den här blir alltid poppis!

Det finns en uppsjö varianter av nyttiga chokladbollar och de här hos Ida Warg är jag verkligen sugen på att testa. Muuums!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b