Min nya favoritfrukost är verkligen chiapudding! Det är gott, nyttigt och så är det perfekt att det kan förberedas kvällen innan. På sommaren är det toppen med en vaniljchia med färska bär men nu på vintern experimenterar jag lite mer. Den här gången blev det kakao och kanel och sedan toppade jag med torkad banan och hallon.

 

Chokladchiapudding med kanel (1 port)

Ingredienser
2 dl valfri mjölk
3 msk chiafrön
2 tsk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 krm kanel
Hallon
Torkad banan
Gör såhär
Blanda chiafrön, kakao, vaniljsocker, kanel och mjölk i en skål/burk. Rör om och ställ i kylen minst 20 minuter men gärna över natten. Toppa med hallon och torkad banan.
 
 

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b