Imorgon har jag planerat att göra hamburgare med klyftpotatis och till det servera en coleslaw då jag hade lite vitkål och morötter som behövde användas. Eftersom jag tycker det är gott när coleslawen står i kylen över natten så gjorde jag den redan idag. Varsågoda!
Coleslaw

Coleslaw

Ingredienser
400 g vitkål
2 morötter
1 rödlök
1 dl créme fraiche
1 dl lättkesella
1 dl majonäs
1 msk dijonsenap
1 msk citronsaft

Gör såhär
Strimla vitkål, skiva rödlök och riv morötterna grovt. Lägg i en bunke och blanda i créme fraiche, lättkesella, majonäs, dijonsenap och citron. Smaka av med salt, peppar och cayennepapper. Låt gärna stå kallt några timmar.

0

10 Responses

  1. Sandra

    Kul att höra! Hoppas allt är bra med dig 🙂 Hälsa Tobbe och Vilmer. Kram!

    Reply
  2. Neea

    men MUUUMS! Gjorde just efter ditt recept o det blev jättegott! Tack för fredagsmiddagstipset också 😉 pusss nea

    Reply
  3. Sandra

    Tack! Om någon dag kommer min variant på fisken du gjorde häromdagen upp 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.