Imorgon har jag planerat att göra hamburgare med klyftpotatis och till det servera en coleslaw då jag hade lite vitkål och morötter som behövde användas. Eftersom jag tycker det är gott när coleslawen står i kylen över natten så gjorde jag den redan idag. Varsågoda!
Coleslaw
Ingredienser
400 g vitkål
2 morötter
1 rödlök
1 dl créme fraiche
1 dl lättkesella
1 dl majonäs
1 msk dijonsenap
1 msk citronsaft
Gör såhär
Strimla vitkål, skiva rödlök och riv morötterna grovt. Lägg i en bunke och blanda i créme fraiche, lättkesella, majonäs, dijonsenap och citron. Smaka av med salt, peppar och cayennepapper. Låt gärna stå kallt några timmar.
I love your site, but honestly tell you that you need more for him to monitor those who commented with your records.
bestdigitalcamerasreview.net
[…] Coleslaw […]
Kul att höra! Hoppas allt är bra med dig 🙂 Hälsa Tobbe och Vilmer. Kram!
men MUUUMS! Gjorde just efter ditt recept o det blev jättegott! Tack för fredagsmiddagstipset också 😉 pusss nea
Allt ser så gott ut 🙂 Man blir verkligen sugen. Pussipuss
Tack! Om någon dag kommer min variant på fisken du gjorde häromdagen upp 🙂
Vilka härliga recept du bjuder på :)!