Helgen är alldeles strax här och idag känner jag mig höstglad. Jag vill passa på att återigen tacka er för att ni återkommer till bloggen, lämnar kommentarer och får mig så glad. När jag startade bloggen i mars hade jag ingen aning om vart det skulle leda. Idag har jag många återkommande läsare och har dessutom blivit bjuden till mitt första event som matbloggare i veckan. Hoppas bloggen fortsätter sprida sig och jag får fortsätta inspirera med mina recept.
 
När vi gjorde sushi senast blev det över en del crabsticks och för tillfället håller vi på att rensa i frysen eftersom vi måste frosta av den innan jag börjar julbaka. Så dagens middagstips blir en crabstickpasta.
 
Crabstickspasta

Crabstickspasta (4 port)

Ingredienser
3 vitlöksklyftor
2 morötter
3 dl grädde
1 dl vatten
2 dl vitt vin
2 tsk curry
1 msk ketchup
1 fiskbuljong
2 tsk timjan
4 port pasta
16 crabsticks
Gör såhär
Stek finhackad vitlök i olivolja och tillsätt grovrivna morötter och curry efter ett par minuter. När de fräst ett par minuter till, tillsätt sedan grädde, vatten, vitt vin, ketchup, buljongtärningen och timjan. Låt koka i ca 10 minuter. Rör i pastan och hackade crabsticks.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b