fbpx

Nu har det varit lite tyst i bloggen några dagar men jag har valt att lägga bort datorn och njuta av skidhelgen och som jag har njutit. Men såklart ska jag inte lämna er utan söndagslista. Och imorgon kommer såklart ett nytt vegetariskt recept och i veckan även lite inredning!

Veckans mage: Här har ni en dagsfärsk bild på magen i vecka 25. Mycket härlig!

Veckans mående: Jag fortsätter må bra. Generellt sett mår jag ganska likt denna graviditet som förra men det blir skillnad när man har en 1,5 åring hemma. Jag har lite mer ont i kroppen och känslig för tunga lyft och så men det är alltid när jag burit runt mycket på Noel eller bara gått igenom pärsen att klä på honom alla ytterkläder några gånger på en dag. Och tålamodet är inte alltid på topp!

Veckans frukost: Vi köpte med oss crunchy flingor. Ni vet sån där riktigt söt granola gärna med lite torkade bär i. Så onyttigt men ibland får man unna sig. Naturell yoghurt, skivad banan och crunchy. Mums mums!


Vad har varit bäst i veckan: Romme! Vilken underbar långhelg vi har haft. Mys med syrran och familj och bara massa skidåkning, god mat och härliga kvällar.

Veckans podd: Nu när Fredagspodden inte längre finns ska jag ge Hannah Amanda Report en chans. Hoppas den är bra!

Vad ser du fram emot nästa vecka: Vi ska på Gentlemannen med Henrik Dorsin på torsdag. Utöver det har vi babysim och ska fira pappa i helgen.

Veckans träning: Inget spinningpass denna vecka eftersom vi åkte till Romme och inte fick ihop tiden. Men ett gympass och sen en del motion i Romme med pulka, promenader med barnvagn i snö och spring i backen med barnen. Det är också träning för den här gravidkroppen!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b