Maillista

Jag har följt PT-Fia länge och jag gillar hennes blogg. Det är ju stort fokus på träning men utan pekpinnar utan mer sunt förnuft. Hon är klok, peppig och ärlig. Här får man en inblick i vardagen och hennes tankar rakt upp och ner. Tips för dig som missat denna blogg!

Och varför jag började skriva om PT-Fia är för att den lista jag besvarat nedan kommer från henne. Trevlig läsning!

När ingen ser gör jag

Sitter bredbent i soffan, trycker i mig en hel chokladkaka och kollar på skräp-TV.

Dagens bästa

Att ha fått en mysig eftermiddag i lekparken med efterföljande promenad.

Det här måste jag ha på hösten

Stickade tröjor, tända ljus och te!

Nått du inte vet om mig

– Jag sover ofta med bomullsvantar för att kunna ”marinera” händerna i salva hela natten
– Jag målar alltid naglar på kvällen vi läggdags. Målar tre lager och sen lägger jag händerna på täcket och somnar. När jag vaknar är de torra och perfekta!

Chokladsorter rankat 1-5

Alltså jag älskar ju choklad och mjölkchoklad är ju favoriten. Den här listan blir lite enformig kanske..
1. Marabou mjölkchoklad
2. CoCo
3. Marabou mjölkchoklad salta mandlar
4. Marabou mjölkchoklad daim
5. Marabou premium 70% havssalt

Om jag fick uppleva en dag i mitt liv en gång till skulle det vara

Åh, nu blir det svårt att välja. Spontant tänkte jag 24 juli 2016, den dagen Noel föddes. Så häftig dag med otroligt mycket känslor och sådan lycka. Sen är det klart att dagen Mila föddes också var fantastiskt men det är ändå något magiskt att bli mamma första gången. Och sen kommer bröllopet också upp i huvudet. Det var så otroligt roligt!

Detta gör jag helst en regnig dag

Kryper upp i soffan med barnen. Tänder ljus, sätter på en film som vi alla vill se och så äter vi något gott. Under en filt. Myyyys!

Vad gör jag och David i vardagen just nu för att ta hand om vår relation

Pratar mycket, försöker kramas när tillfälle ges och så strävar vi alltid efter att vara bästa teamet. Än så länge är det svårt att gå på dejt och så eftersom jag helammar men vi försöker ta oss ut på kvällspromenad ibland. Då somnar barnen i vagnen och så hinner vi prata. Och när vi kommer hem får vi lite barnfri tid.

Bästa träningsplagget just nu

Just nu är det min långärmade rosa träningströja som jag drar på mig ovanpå träningstights och ett linne.

Vad blir jag helst bjuden på för trerättersmeny?

Löjromstoast, råbiff med pommes och chokladfondant!

Vad jag helst lagar och bjuder till andra

Pannacotta! Alltid gott och uppskattat och kan förberedas innan så man hinner umgås med gästerna.

Vaniljapnnacotta med salt kolasås

Vaniljpannacotta med salt kolasås

Saffranspannacotta med vit choklad

Saffranspannacotta med vit choklad

Chokladpannacotta med clementin

Chokladpannacotta med clementin

Svartvinbärspannacotta med kardemumma

Svartvinbärspannacotta med kardemumma

 

Din go-to meditations/tränings/tanke – övning, just nu

Man ångrar aldrig ett träningspass.

Såhär ser en perfekt dag ut för mig

Jag vaknar utvilad vid 7 av att Noel kommer insmygandes och ger mig en stor kram. Sen ligger vi i sängen och kollar på TV en stund innan vi går ner och äter en god frukost. Mila sitter med och leker på sin stol. Sen gör vi oss klara och går till förskolan i god tid. Noel sjunger hela vägen och när jag lämnar han är han glad och vinkar hejdå. Då tar jag en långpromenad med Maria. Sen blir det hem och pyssla lite, laga lunch och leka med Mila. Sen är det dags för hämtning och efter det kommer mamma över och vi äter mellis, myser och leker. Jag hinner förbereda middagen i lugn och ro. När David kommer hem så äter vi middag och därefter hinner jag med ett träningspass medan David nattar barnen. När jag kommer hem efter träningen sätter vi oss i soffan och kollar serie och äter kvällsfika. Sen går vi och lägger oss och David masserar mig tills jag somnar.

Ett större medvetet beslut jag tagit i livet

Att jag ville försöka att bli gravid. Jag och David blev en familj på riktigt med Noel och sedan Mila. En sån lycka!

Hur fördelar jag (%?) om jag skulle dela upp hur jag som person lever i dåtid, nutid och framtid

10% dåtid
65% nutid, försöker öka denna siffra
25% framtid, planerar lite för mycket..

Hur jag helst rör på mig i höstmörkret

Promenad med David och barnen sovande i vagnen.

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.