Maillista

Dagen är här! Dagen då jag lanserar mina digitala receptböcker. Idén har funnits i flera år och nu har jag jobbat med böckerna i flera månader och nu är de klara. 3 fullproppade e-böcker med recept, tips och inspiration för en härligare vardag som gravid och förälder. Och nu finns de att köpa i min alldeles egna webbshop!

Läs mer om böckerna på min säljsida

Digitala receptböcker

Historien bakom böckerna

För ett par år sedan fick jag en idé om en bok för gravida och föräldrar. Igenkännande texter, inspirerande recept och tips för att göra livet som gravid och förälder enklare och härligare. Och för ungefär ett halvår sedan så kände jag att nu är det dags. Jag tog fram den där gamla bokidé-anteckningen och började fundera på hur jag skulle göra. Efter en hel del research landade det i att jag skulle skriva tre e-böcker och nu är de klara. På vägen har jag fått hjälpa av familj, vänner och bekanta. Gått kurser för att lära mig mer om onlinebusiness, bygga varumärke och gjort min första lanseringsplan. Och nu är dagen här!

Digitala receptböcker

Dessa digitala böcker är proppfulla med recept från plusset på stickan till bebisliv, småbarnsår och vardagspussel. Jag vill guida dig till en vardag med god mat och tips som kan få dig att känna dig mindre ensam och stressad i föräldraskapet.

Bok 1: Från plusset på stickan – Mat under graviditeten
Bok 2: Det nya livet – Mat under bebistiden
Bok 3: Livspussel & vardagsmat – Mat under småbarnstiden

E-bok 2 - Mat under bebistiden E-bok 3 - Mat under småbarnstiden

3 digitala receptböcker

Varje bok innehåller 40-50 recept med bland annat snabba vardagsmiddagar, färgglada smoothies, tysta efterrätter, veckomatsedlar, sötsaker utan vitt socker och smarta 2-in-1-rätter. Självklart finns även texter om graviditet, bebislivet och föräldraskap och allt som hör detta till. Du kan välja att köpa en bok som passar dina behov bäst eller köpa alla tre i ett härligt bokpaket och få 135 inspirerande recept!

Nu finns böckerna att köpa i min webbshop! Denna vecka har jag självklart lanseringspris på böckerna. Passa på att köpa dina exemplar redan idag!

3

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a