I samarbete med Årstiderna

Som jag berättat så håller jag på att ändra lite i kosten här hemma nu. Den största förändringen är att jag försöker äta mer grönt och dra ner på kött. Jag tänker inte bli vegetarian men jag ska försöka äta mer olika frukter, grönsaker och rotfrukter och jag älskar det. Lagom när jag höll på att läsa på som bäst om detta så hörde Årstiderna av sig till mig och frågade om jag ville testa deras nya vegetariska barnkasse. Perfekt timing! Vardagsmaten är ju jätteviktig och just nu suger jag åt mig all möjlig inspiration till fler bra gröna vardagsmiddagar. Allting från årstiderna är ekologiskt så det känns ju toppen.

Kassen innehåller 3 vegetariska middagar för fyra personer och allt är ekologiskt. Jag har hittills fått en kasse och gillade verkligen recepten. De var lättlagade och jag gillade att de kändes lite extra piffiga. Jag uppskattar små detaljer och som exempel så fick man t ex krasse att strö på potatissalladen och tomaterna och sen fick man även pumpakärnor att rosta och ha på tomaterna. Sånt där ger det där lilla extra! Och barnen älskade alla olika grönsaksstavar. Jag och Noel har bestämt att vi ska alltid ha två olika grönsaker till middagen i två olika färger (heja mer färgglad mat!) och med dessa middagar fylldes det upp med råge.

Noel älskar att vara med i köket så han har självklart hjälpt till att laga recepten. Hans favorit är att ta salt och peppar. Och så blanda förstås! 😉 Mila vill också vara med men det är lite svårt än så länge så oftast försöker jag ge henne lite bunkar och slevar att leka med på golvet.

Jag älskade för övrigt potatissalladen med curry. Kommer ha med den i ett vegetariskt middagstips framöver. Man blandade curry  med créme fraiche och lite vinäger och vänder ner kokt potatis. Mums!

Jag passade även på att köpa några prenumerationslådor som de har. Det finns nämligen en mängd olika frukt- och grönsakslådor (allt ekologiskt) som man får hem till dörren. Jag testade Lantlådan (den gillade jag verkligen då man fick lite annorlunda grejjer) och en fruktlåda och blev väldigt nöjd. La även till grönkål och sötpotatis. Så lyxigt och gott!

I och med detta samarbete har jag en rabattkod så att alla nya kunder som startar en ny prenumeration (som du kan avsluta efter första leveransen om du vill) får 20% rabatt. Koden är CALLERMO och ni skriver in den i rabattkodsfältet i kassan/varukorgen innan ni går vidare med beställningen. Koden gäller till 19 september.

Koden gäller alla prenumerationsvaror i sortimentet: matkassar, frukt-, juice- och grönsakslådor. Kod: CALLERMO

 

1

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.