I måndags hade jag en riktigt härlig dag. Det blev ingen bloggdag som jag brukar ha eftersom jag hade bokat in att hälsa på på jobbet och så. Dagen var egentligen inget speciellt men jag hade bra flyt, lyckades förena nytta med nöje och en lagom dos av allt. Vissa dagar har man bara en bra känsla hela dagen och man hinner allt man tänkt och nästa dag så har man ingen energi och hinner inget som man ville få gjort.. Min soliga måndag såg ut såhär!

Morgonen var bra, jag hann duscha innan David åkte till jobbet och barnen var nöjda. Vi promenerade till förskolan och Noel var på riktigt bra humör och var taggad på att vara där. Vi gick in och lämnade hans ryggsäck och sen gav han mig en kram och var inte ledsen. Han har varit mycket ledsen vid lämning sen han började så det var så skönt att det känns som det vänt nu <3 Efter lämning gick jag en promenad med min fina vän Maria. Sen gick jag hem och hämtade bilen för att åka till jobbet. Lyssnade på podd i bilen och Mila sov.

Kom fram till Globen och köpte en smoothie som jag drack medan jag ammade Mila och sen gick jag upp till jobbet. Kramades med massa kollegor och det var så roligt att ses igen! Hade ett kort möte och sen tog jag en lunch med några kollegor. Det blev en bowl på Freshii och sen en kaffe på jobbet. Därefter blev det bilen hem och då hann jag med en veckohandling på Willys innan jag hämta Noel på förskolan. Det är så härligt att hämta honom. Oftast hinner jag stå och kolla på han lite på håll innan han ser mig och då springer han mot mig och ropar ”Hej mamma!” med världens största leende. Han vill visa upp mig för kompisarna och studsar av glädje. Sen åkte vi hem och så kom min vän Maria över med barnen (som är jämnåriga med Noel och Mila) så det blev mellis och en lekeftermiddag.

När de gick hem packade vi ihop oss och promenerade till mamma och Staffan (Noel ville köra vagnen och var väldigt stolt!) och där blev det myskväll med pizza och sen te och choklad.

En riktigt härlig måndag!

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.