fbpx

Dags för en blogglista! Jag hittade denna hos PT-Fia och har gjort lite småändringar. Lite kul info om mig, min vardag och vad som gör mig glad. Trevlig läsning!

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
Ägg (mättande, nyttigt och gott!), fetaost, créme fraiche, citron (som jag använder i nästan allt jag lagar) och tomater.

Äggröra med fetaost och grön curry

Äggröra med fetaost och grön curry. Innehåller både ägg, fetaost och tomater. Mums!

Fyra saker du inte kan vara utan?
Min familj och vänner, matlagning, mjukisbyxor och mobilen (egentligen även dator och kamera till bloggen men mobilen är det jag är mest beroende av).

 

Två saker du inte kan äta?
Russin och messmör. Ända sedan min kära syster lurade i mig messmör som liten fast jag ogillade det starkt så har jag inte kunnat smaka igen. Vem vet, jag kanske skulle ge det en chans och gilla det idag? I mat kan det funka.

Tre saker som gör dig glad?
Hur jag lyckas kombinera föräldraledighet och bloggen med matlagning på ett mycket bra vis, att vi åker till Florida om drygt en månad samt att vi har familjerna nära så vi kan umgås så mycket som vi gör <3

En sak du gör flera gånger i veckan?
Hittar på nya recept och klurar på vad jag ska äta härnäst. Jag tänker på mat mest jämt och jag älskar det! Det är dessutom en hobby som är väldigt praktisk då den enkelt går att kombinera med vardagslivet då man alltid måste äta mat. Väldigt fiffigt!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b