fbpx

I måndags hade jag en sån där riktigt härlig förmiddag. Mina måndagar är ganska samma varje vecka och den här blev riktigt bra.

Jag gick upp kl 6 och hann fixa lite foton samt la ut dagens inlägg på Facebook och Instagram innan dusch och sen gå upp och mata Mila. Därefter gjorde jag iordning henne och sen gick vi ner för att äta frukost. När Noel ätit klart fick han kolla på TV medan jag borsta tänderna och fixar mig iordning färdigt. Sen blev det tandborstning och klädbyte på Noel innan vi gjorde oss klara för promenad till förskolan.

Efter lämning mötte jag upp Maria och vi gick ca 1 timmes promenad där vi pratade om helgen som var och veckan som kommer. Då får man bra koll! Sen sov Mila kvar ute i vagnen medan jag gick in och körde igång dagens arbetspass.

Att skriva ner vad man gjort

Måndagar är mina bloggdagar och då är det effektivt jobb fram till hämtning på förskolan. I måndags kände jag att jag måste strukturera om lite för att skapa effektivitet. Istället för att sätta mig i soffan och ha på TV i bakgrunden satte jag mig vid köksbordet, gjorde iordning te och en stor kanna vatten och så körde jag igång.

Ibland ser jag tillbaka på arbetspasset och undrar egentligen vad jag fått gjort (för att det är massa småsaker här och där) så denna måndag så kom jag på att jag ska skriva ner vad jag gör för att i efterhand se vad mycket jag faktiskt kunnat bocka av på listan. Vid 10.15 började jag och körde på fram till 13.30 då jag ska hämta Noel. Detta jag hann med:

 • Läst bloggar och kommenterat
 • Skrivit ett utkast till blogginlägg om välmående
 • Gått igenom mailen
 • Skrivit ihop veckans ToDo-lista
 • Ändrat mailsignatur och autosvar på mailen. Mailat ut till mina vanliga kontakter om nya bloggen.
 • Mila vaknade 11.30. Ammade, bytte blöja och lekte lite
 • Pratat med syrran 30 minuter
 • Skrivit inlägg om workation
 • Ätit lunch
 • Skrivit det här inlägget

Wow! Det var ju en hel del massa grejjer och jag känner mig nöjd. Mila satt bredvid mig i stolen och lekte samt låg i babygymmet. Fungerade utmärkt.

  Mentions

 • 💬 Att jobba effektivt • SandraCallermo.se - En matig livsstilsblogg!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b