Maillista

Semester semester semester! Alltså lyxen i att vi nu har 6 veckors ledighet framför oss är så härlig. Vi inleder ju ledigheten med Nice och sen blir det en del häng hemma, Ö-vik, landet och några bröllop. En härlig mix av grejjer och jag hoppas vi även ska hinna ha en det tid hemma och möjlighet att vara lite spontana. Det är en balans det där att både planera in roliga saker och ha tid för spontana grillkvällar, ta dagen som den kommer och njuta av familjen.

En enkel lunchsallad

Och såhär i semestertider är det ju bra med snabba luncher och middagar. Denna sallad passar utmärkt att slänga ihop hemma, ta med på picknicken eller varför inte göra en lätt middag när man ätit lite för mycket fika på eftermiddagen 😉

En enkel lunchsallad

Att kalla detta recept kanske är lite att ta i. Det är helt enkelt goda grejjer jag hittade i kylen, sånt som oftast finns hemma hos oss. och så tog jag det som var kvar av frukostosten. Mättar bra och blir gott!

En enkel lunchsallad

En enkel lunchsallad (1 port)

Ingredienser
Sallad
10 småtomater
Några cm gurka
1 dl kidneybönor
1 kokt ägg
50 g hårdost

Gör såhär
Dela ner småtomaterna. Hacka gurkan. Tärna osten.
Lägg sallad på en tallrik och lägg på tomat, gurka, bönor och hårdost. Toppa med ett kokt ägg och servera med vinägrett.

En enkel lunchsallad

0

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a